VODITELJEM NE SMEŠ VEDNO VSEGA VERJETI!:)

Leta 2015 smo za Telemach delali otvoritve njihovih poslovalnic po Sloveniji …  Luštkani dogodki. V vsako poslovalnico se je odpravila ‘ekipca‘;  dogajanje so poleg vročih paketov, raznih nagradnih iger ipd. popestrili tudi razni glasbeniki ( Samuel Lucas, Matjaž Jelen …) , F&B Acrobatics, Pika Nogavička … vse skupaj  pa je povezoval hudomušni Tadej Bricelj. Ga poznate? Jezik ima precej nabrušen, ‘laufa’ mu včasih tudi takrat, ko ni treba. 🙂

In tako pridemo v Mursko Soboto. Vse pripravimo, poslovalnica se odpre … obiskovalci začnejo prihajati …

In pride do mene en gospod, oči mu žarijo, gleda me ves nasmejan … in ves vzhičen govori: “Joooj, vi ste. Vi ste.”

Ah, sem si mislila – pa kje so že tisti časi, ko sem vodila otroško oddajo Pod klobukom in so me ljudje prepoznavali. 20 let nazaj! Halo – 20 let je od takrat. Ampak ja – vsake toliko časa me še vedno kdo prepozna.

Sem pa že navajena – da na tako vprašanje odgovorim: “Ne ne, nisem, nisem!”

In gospod vztraja: “Ja, pa ste. Vi ste! Joooj, sem pa tako vesel, da ste vi.”

Ko sem mu že hotela ponoviti, da res nisem jaz (čeprav – seveda sem jaz – kdo pa sem, če ne jaz – moja mama? Ha ha ha), on reees vesel nadaljuje: “Vi ste. DORA!”

KDO? Kakšna Dora? Prav, si pač ni zapomnil imena. 🙂

On: “Dora ste, joooj, jaz vas tako rad gledam.”

Gleda me? Kje me gleda?

On: “Dora iz Usodnega vina. Kakšna čast, da sem vas spoznal.”

Aaaaaa, zdaj mi je šele postalo jasno, da me je res zamenjal in da ta moj – nisem jaz – definitivno drži, ker me je očitno zamenjal za nekoga iz serije Usodno vino. Ni mi sicer jasno – za koga – ker serije nisem gledala, ampak ok, mu bom že razložila, da se je na žalost zmotil.

On pa že: “Dora, Dora, a boste tukaj še 10 minut, da pokličem mojo ženo, sva blizu doma, ona vas pa še raje gleda kot jaz, da ji date avtogram … proooosim … pa da se slika z vami …”

Aha, zadeva počasi postaja resna. Zdaj ga pa še bolj vneto začnem prepričevati, da jaz nisem Dora. Da ne bi slučajno res poklical žene, da pride v poslovalnico po moj avtogram.

In ko ga takole prepričujem, zaslišim po mikrofonu: “Dragi obiskovalci, danes imamo ta privilegij, da nas je obiskala tudi Dora iz serije Usodno vino.” In Bricko (tako rečemo Tadeju) veselo razlaga, če bi kdo želel moj avtogram, da sem seveda na voljo in mi zraven zarotniško mežika.

A bi ga človek tepel, se smejal … saj ne vem.

Ko se odločim, da bom gospoda raje z dejstvi prepričala, da jaz reeees nisem Dora iz Usodnega vina … prepozno! Že kliče ženo, naj hitro pride … 

In tako sem čez deset minut že pozirala kot Dora, dajala avtogram kot Dora. Sem kar napisala: Še naprej uživajte ob nadaljevanki. Dora 🙂

POP TV se mi za piar ni nikoli zahvalil, ha ha ha – ampak saj niso niti vedeli, da njihova Dora dela promocijo po Murski Soboti.

Poanta: ne verjemite vsega, kar rečejo voditelji na prireditvah, sploh pa ne takim animatorjem, kot je Tadej Bricelj. Sem vam lepo povedala, kako si zmišljujejo stvari, samo da so obiskovalci zadovoljni, ha ha ha.

P.S. 1( prva slika) : Da se spomnite, kako je izgledala Dora iz serije Usodno vino. Dora ( levo), jaz na dogodku ( desno)

PS. 2: Ne, levo ni Matjaž Jelen in desno Jan Bučar. Ravno obratno. 🙂

PS. 3 (druga slika) : Domna pa ni nihče vprašal, kako je bilo zapeti Tino Turner in Erosa Ramazzotija. Ja,  takšen ‘stajling’ sta v tistem obdobju imela s Klemnom Bunderlo. 🙂 ( Domen levo, Klemen Bunderla desno:)

AVIonski zapis: Katja Mlakar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja